Markus larsson

markus larsson

En av Sveriges kanske kändaste musikrecensenter fick fria händer att styra över musiken under en vecka som gästredaktör för Musikguiden. Markus Larsson. Followers, Following, Posts - See Instagram photos and videos from Markus Larsson (@markylarsson). Hade han varit av det kvinnliga könet hade man kunnat anat att chefen fått sig ett nyp, men inte kan väl Gerdin velat trycka på Markus Larsson i stjärten. Vet att det inte är Anders Gerdin som är chefredaktör på Aftonbladet nu, men var det vid Markus anställning. Kan Virtanen varit inblandad i anställningen.

Markus larsson Video

Eurovision Special del 2 i Klick! OMG

Markus larsson - RikaTillsammans som

Har vi och göra med en Daniel Westling-Wannabe? Markus Larsson är tokig jävel. Han är ju en komplett idiot, eller hur? Men sågningarna av Oasis som faktiskt gjorde en riktigt bra Sverigespelning, det gör han antingen för att han inte kan förstå andra genrer än hans favorit, eller för att få uppmärksamhet till sin eget varumärke. Samma med fjanten Nuestedt? markus larsson

Markus larsson - tar

Svara Ämnesverktyg Hitta inlägg efter datum. Ursprungligen postat av Sant. Han är ju en komplett idiot, eller hur? Här är en bild på mongot: Det nämner jag i trådstarten. Efter många små och löjliga trådar om denna herre är det dags för en rejäl snasktråd när Flashback är som bäst. Visserligen är han grundare av musiktidningen Sonic, men tittar man på hans språk, kunskaper och recensioner är det mer än ett hål som lyser i genom.

0 reaktioner på ”Markus larsson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *